INNEBANDY<3

Kom hem från färjestaden för ett tag sen, tyvärr gick vi inte vidare. Vi vann första matchen med 8-2 , och andra förlorade vi med 3-2 , jämn och tuff match. De suger kuk att vi inte gick vidare.... Men försöker hålla humöret uppe iaf!Nu ska jag käka lite, och sen ska jag packa lite tills ikväll, ska sova hos älskling♥ Och sen upp te sporthallen & kolla p12 mot färjestaden :) Aja, vi hörs imorgon eller ngt! Puss

VAR TVUNGEN OCH TESTA.. ;)

Detta är mitt första tidinställda inlägg :D hehe, var bara tvungen och testa! Och det passar ju bra nu när jag inte hinner blogga på typ 2 dagar! hehe, menmen. Nu sitter jag nog och kolla på jockes träning :) Sen ska vi hem och mysa♥ hihi, han är bäst :D Aja, vi hörs !
naaw, hahaha! 2008 eller ngt :P små va vi allafall (y)

PACKA, OCH FIX!

Håller på att packa saker tills ikväll :) Ska ju sova hos älskling inatt♥ hihi. Men nu ska jag fortsätta packa,och sedan ska jag dra mig mot hanna och vi ska kolla film & ha det lite mysigt oså :) Sen vid 8 ska jag kolla när älskling lirar fotboll ! Menmen, vi hörs när vi hörs :) pusspuss

Hahaha, fan så fula :D

MIN KÄRLEK

jag älskar dig joacim

HÖSTLOV!

Som sagt, nu är det ju höstlov för min del :) Ingen skola idag heller.. Va hemma en extra dag liksom. Vaknade tidigt iallafall och kunde inte somna om typ -.- hehe. Så nu ligger jag i sängen och dricker varm oboy & kollar film!

FILM!

Tänkte lägga mig o kolla en film nu..Vet inte riktigt vilken det blir än, haha . Menmen, blir ingen skola för mig imorgon heller..Ändå bara elevensval, plus att jag inte känner att jag orkar.. Aja, vi hörs imon! pusspuss

Får bli en bild på min underbara lillasyster :D hihi

HEMMA FRÅN MATCH.

Tyvärr förlorade vi med 5-3 , men aa . Dom andra var jätteduktiga och det var roligt ;) Nu har jag duschat och käkat lite flingor :D haha. Känns tomt att sova utan älskling :( buhu... Menmen, mår inte så jättebra nu efter jag spelat match när ja inte mådde bra , menmen. De går över :D pusshej!

Bild från skolavslutningen! saknar sommaaaaaaaaaaaren :(

FILM MED SYSTER!

Sov hos älskling inatt.. Mår fortfarande inte bra så det blev inte någon skola för mig idag heller! :( Menmen, ikväll är det träningsmatch mot div3 laget, så jag får hoppas att ja klarar att vara med! För den vill ja inte missa :) hihi.
Menmen, nu ska ja kolla film med syster, och lite senare upp till sporthallen och liiiraaaaa!! puss

HEMMA..

Hemma från hanna nu. Lite plugg blev det iallafall.. Mest snack och så! Nu har jag ätit lite och snackat med syster♥ jag älskar dig lillan, allt kommer bli bra.. Aja, nu ska jag ut och träffa linnéa!! du är bäst

PROMENAD!

Varit ute och gått en runda för ett tag sen. Träffade mina tjejor också :) Skönt och snacka med ngn, så längesen man såg dom! Heehe 3 dagar (a) .. Aja, nu ska jag dra mig mot hanna! Hon ska hjälpa mig o plugga o jag henne, så det går nog bra. Men vi hörs sent ikväll, vet inte hur länge jag stannar! Pusspuss

PLUGG, CHOKLAD & POWERADE

Ligger i soffan.. Blev ingen skola idag heller :( Men nu har jag fått pencilin och jag hoppas verkligen det ska bli bättre och att all stress ska försvinna nu när ja tagit de lugnt några dagar och så. Idag består dagen av att plugga! Ligger efter sjukt mycket nu.. Sen hoppas jag att jag får träffa linnea sen :) Menmen, vi hörs senare! Pusss :D

KÄKA, SEN..

Nu ska ja käka, sen lite senare ska ja upp o kolla träningen. Får ju inte träna eftersom ja varit sjuk o massa . Menmen, sen efter träningen åker ja hem till älskling o sover där :) awesome. Hörs imorgon!

DAGS ATT PLUGGA..

Har inte pluggat ngt idag, har varit på sjukhuset osv och tagit blodprov och sånt shit. Menmen, nu måste jag göra HK-läxor, Lära mig alla Engelska-verben, Och plugga matte! Så aa, nu får ja snabba på ett kol ;) pusshej!
hahaha, så jävla roligt vi hade den dagen emma ;)

GAMLA MINNEN!





LALALLAAA

Min pojkvän - Finns inget underbarare än dig. Jag gillar dig så sjukt mycket. You make my day, joacim
Innebandy - Världens bästa sport, iallafall när man går i världens goaste och bästa lag :D cl98ic♥

♥ Mina vänner - Finns inte ord till att beskriva er, finns alltid om man mår dåligt, utan er, ingenting.

♥ Disney channel - Så jävla nice :D
Oboy - älskaälskaälska :D

JÄVLA SKIT-.-

Hemma idag igen. Det är seriöst ngt som är fel på mig, så jävla ont i magen och huvet och är typ yr & igår svimmade jag typ. Blir så himla förbannad !!!!!!! aja, idag blir det film och soffan för min del.. saknar min älskling ♥


I'M BACK :)

Sådärja, nu har jag haft ett uppehåll vilket ja behövde! haha, för ja hade ändå inte hunnit blogga :)
Kom nyss hem från sporthallen , kollade innebandy med hannapanna! Underbar e hon . Nu ska jag ta det lugnt och göra mig en kopp varm choklad och sen börja med engelskapluggandet :) Ha det så bra så hörs vi sen! pusss

hejdå

Har inte uppdaterat så bra, men jag orkar inte. Har massa annat att tänka på nu. så aa , tar en bloggpaus tills jag känner mig på bättre humör. tjao

HEJ :D

Går inte så bra för mig med och plugga på NO:n! hehe(a) Fattar typ ingenting om de här sakerna, aja. Linnea får hjälpa mig imon.. okej linnea:D? Aja, funderar på att laga ngt o käka, ensam hemma och sjukt hungrig! Så det lutar nog åt det hållet! Aja, vi hörs senare :)

PLUGGPLUGGPLUGG?!

Ushaaaa, har so-prov på onsdag! Och jag vet knappt vad vi jobbar om! Och kul att min so.bok ligger i mitt skåp i skolan! great :) åh, haha. Men har NO.prov på fredag, och no:n är hemma iallafall! Men kan verkligen ingenting till SO:n!!!!!!! Aja, får väl ringa linnéa och försöka få hit henne o plugga ;) hehe. puss sålänge!

Aja, kom hem från hannah för ungefär 30-40 minuter sen! Vi har haft superduper roligt , som vanligt ;) Kollat massa skräck och sen flummat! Nu har jag precis badat, rakat benen, peeling , hårinpackning, osv :D Och nu ska ja sätta igång med pluggandet! Wish me good luck ;) hahah!

VI ÄR FÖR BRA!




MY GIRLS :D


Hade en underbar lördag med världens finaste kille :) Vi bowlade och hade det underbart och roligt! Gillar verkligen den killen, vilken tur jag haft att jag fick dig jockee! du är bäst!
Aja, nu är jag med linnea&hannah, the best u know ;) Vi ska sova öööver och mysa! Har fotat litegranna :D haha. Nu ska vi bara njuuuta över att de inte e skola imon ;) puss på er !

VINST :D


Hemma från match! Gick jättebra och vi vann mot Mariannelund med 11-3 :D jättebra spelade vi!! fick ngr poäng också :D hihi. Nu har ja precis käkat och nu ska ja vila lite. Sen blir det åka och bowla med älskling :D Plus att vi har varit tsm 1 månad idag också, hiih (a) Ska bli roooligt! Sen sover ja där också :) så vi hörs helt enkelt imorgon! Puss hej.

Hahaha, fan vad smååååå :D älskar er♥

FREDAG :D

Yey, äntligen fredag!
Idag efter skolan så åkte ja hem till hanna med linnea också :) Vi kollade film och myste ! hihi, och jag kom hem för ett tag sen , för nu ska ja packa lite o så tills imorgon. För jag ska sova hos jocke :) Och sen är det ju match imorgon! Så måste packa innebandysaker också. Menmen, skulle bara säga att ja lever :D haha . Vi hörs imorgon eller ngt , pusshej!

*ingen bild*

MOT SPORTHALLEN!

Yes, mot sporthallen för träning :D Hoppas de blir lika kul som alltid! Men som sagt, följer med älskling hem direkt. Så ja lär inte blogga förrän imon efter skolan maybe! aja, vi hörs när vi gör de :D ha de nice!

SOOOVA (L)


Haha, är så sjukt trött! Förresten linnea sov ju här igår :) sen kom jocke med :D hihi. Aja, gick till skolan vid 11, för vi hade svenska då och vi skulle ha ett ''prov'' . Så aa , de gick inte så bra :p haha. Spanskaprovet gick bättre:)
Nu ska ja soovaa, är astrött ! Sen ikväll blir det träning, och efter de följer ja med älskling hem o sover där :D wih!

NU GER VI UPP.. HAH ;)

Har försökt lära oss vårt tal i typ timmar nu!! Men de går åt helvete -.- Menmen, spanska är ganska säker iallafall, åtminstonde orden. Fast lär säkert glömma dom tills imorgon så aa, nödvändigt. Men nu ska vi krypa ner i sängen o mysaaaaaaaa :D pusshej . hörs imorgon after the school!


MED LINNEA♥♥♥♥

Sitter med bästis och pluggar spanska :) har prov imon, vi är så duttigaaa sååå :D skulle bara uppdatera er lite, men vi hörs nog imorgon efter skolan tror jag! Så a, nu ska vi ööövaa spanska som sagt. pusshej!
En bild från turkiet 2009, haha naw:D

LINNEA = SNIGEL

Haha, har ju varit hos vårdcentralen och fått pencilin och så. Ska äta tre tabletter dagligen i 5 dagar, usha -.-
Aja, och sen ska ja dricka äcklig tranbärssaft också :( hahaha . synd om mig ! Snart kommer linnéa hit o ska plugga med mig, och denna gången ska vi fan plugga.. det är ett måste :) ahah , ( får se hur de går ;D ) pusss sålänge!
Åååh, vill vara brun igen ;O

PLUGGAAAR SÖNDER

Sitter här vid mitt fina skrivbord , hahaha . och pluggar massor spanska! Har ju prov imorgon , och jag har varit sjuk nu i 2 dagar, så a . Har nog missat en del. Så jag måste lära in alla glosor och sånt nu! Men aa , vi hörs sen :)
Undra om de går bra eller dåligt.. hahah ;)

MÅR INTE BÄTTRE IDAG HELLER..

Idag är det typ värre?! Asså damp. Ska nog till vårdcentralen sen o se om ja ska få pencelin eller ngt. Aja, har precis vaknat.. Blir ju som sagt ingen skola för mig idag. Menmen, nu ska ja vila lite. Kolla film maybe! Sen måste ja plugga massooooor.. buhu :(

<3

Jag är så jävla lycklig! Världens underbaraste pojkvän har jag. Finns seriöst inget bättre än att få kalla dig min ! Om du känner dig ensam , kommer du aldrig vara till besvär. För när du behöver mig kommer jag redan vara där. Det är så sjukt svårt att visa eller förklara med ord hur mycket du betyder för mig..eftersom orden inte räcker till. Är jag på dåligt humör eller ledsen så tänker jag tillbaks på dagen det blev vi, 16/9 - jag fick allt som ja önska! Jag tror ingen förstår, men när jag är med dig är det bara du som existerar och allt annat stannar.

SVAR PÅ KOMMENTAR!



Emma: Tack så mycket gumman :D! Haha jo visst kan vi det! Men min kamera är ju sönder , så vi får se om vi gör det med hennes kamera då:) Men kul att ni gillade de när vi gjorde de förra gången :D hahahah! puss<3
Molly: Du ser på emmas svar:) Tack förresten ;D

HEMMA FRÅN TRÄNING :)

Finns inget bättre än att spela innebandy, fyfan vad underbart :D!
Hemma från träning, lika kul som alltid! Fast idag var de extra roligt! För alla var superduktiga oså. Asså jag har fått fucking infektion, och kan ju inte säga att de blev bättre nu:) hahah , så jävla dum ja e . Aja, nu ska de pluggas! saknar jockeälskling :(

Älskar er <3

SNART KOMMER ...

Linneabästis hit :D Wiih. Har precis ätit kladdkaka med mamma & alla :) mysigt värre. Fast nu har ja ont i magen för att ja skrattat för mkt! hahaha. Aja, skallevärken har släppt , bara lite i magen nu som gör ont.. Hoppas ja får träna sen :D Aja, snart kommer bästis som sagt, då ska vi väl göra ngt kul! Sen upp te sporthallen o träna med världens bästa och goaste tjejer! Ha de gutt :)

Joacim Olofsson ♥

Min underbara jocke, du är för bra.
You make my day♥

STÄDAT, ÄNTLIGEN !

Har sagt typ hundra gånger att ja ska städa, men inte fan har ja städat :p haha! Så idag eftersom jag inte var i skolan , hade sjukt ont i huvet på morgonen , men nu e det bra. Så mamma& jag har städat mitt rum + min garderob! Känns gutt, nu äre fint igen :) Menmen, tänkte bara säga att ja levde :D så aa , ja lever ;)
Får bli en bild på mig och hannaaaah!

MAKARONER & KÖTTBULLAR :)

Har precis käkat makaroner och köttbullar med bästis :D Idag ska vi typ plugga massa spanska! För på torsdag har vi prov. fast, de har vi imon också, men det är bara hör/läs! och de kan man inte öva till typ ju:p så nu ska vi plugga! Vet inte om jag bloggar mera idag, för sen vid typ halv 8 åker ja till jocke & sen sover ja där:) så vi hörs imon!

SAKNAR MIN SYSTER ♥


IN LOVE, WITH THE BEST

When I'm with you, does not exist anything other than you and me. I am so happy with you that it is indescribable. I can not believe I had so lucky and get you, you are the world's finest for me. I love you


AJ MIN RÖV, hahah

Har suttit i en bil i 2.5 timme! haha så jävla ont i rööööven! :D Aja, hemma från ljungby. Förlust med 7-5 :( Men vi var sjukt grymma och va värda vinsten :) Inte för o klaga på dommarn, men fyfan hahaha . ta mig i röven :D
Aja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Men de e sånt man märker :) Nu ska ja städa! Saknar älskling:(

IMON ÄR DAGEN INNE.. :DD

Wiiiih, imon är första seriematchen på schemat ;) Vi åker ner till Ljungby och jag hoppas på en vinst!
Första matchen vi spelar i U-laget för er som inte vet :) Ska bli sjukt kul och jag längtar sööönder!

ÄNTLIGEN FREDAG♥♥

YEY! äntligen helg, hihi. Har inte bloggat på länge ,men sov hos älskling igår tills idag , så har inte hunnit :p hehe.Idag har ja inte gjort så mkt ,efter skolan åkte ja hem sen till hanna direkt typ:) Efter ett tag kom linnea!Men nu ska jag käka, sen städa . För sen kommer linnéa, för hon ska sova häääär♥
vadå gammal ;)? ..

SVAR PÅ KOMMENTAR!

Den är tagen i Turkiet , 2008 eller ngt (; Puss!

KLADDKAKA&GLASS

Hemma från älskling precis :) Lika underbart som alltid, älskar den killen♥ Nu sitter jag vid datan medans jag snackar i telefon med minnie (y) Och äter kladdkaka & glaasss , mumma♥ Men nu ska ja prata vidare med hennnne :)

Ehm.. plugga? ;)

Vi sa att vi skulle plugga, men inte fan har vi pluggat ngt ;o haha . Lite små kul. Aja, jag kommer inte blogga förrän imorgon när ja kommer hem från skolan , för ja ska sova hos jocke inatt :D Och åker dit direkt efter träningen. Så aa, Vi hörs imorgon ngn gång på dagen !



MATDAGS!

Hemma från skolan för drygt 30 minuter sen! Har inte gjort så mkt , haha . Linnea åkte nyss hem för o äta & hämta lite grejor. Och nu ska ja hjälpa mammsen med maten. Så vi får helt enkelt höras senare :) IKVÄLL ÄR DET TRÄNING ! <3

INNEBANDY !

Ligger i soffan och kollar innebandy med syster! Innan var jag ju i sporthallen och kollade jockes träning. Efter träningen stod jag och snackade med han ett tag , love that boy! Nu ska jag inte göra ett skit, bara ligga här och kolla innebandy, haha . Så jävla skönt :) Mammsen eldar också, så det är ganska gutt här ;) vaaaaaaaarmt!


MOT SPORTHALLEN MED MINA TJEJOR

Ska duscha lite snabbt nu, sen ska jag & linnea åka upp till sporthallen och möta upp hannahland ! Men nu måste ja duscha innan ja får damp.. eller aa , snarare linnea. PUSSEN DÅRÅ
Bild från turkeeey , nästa år hänger linnea med :D:D:D:D

HAHHA , patetiska fitta

Asså lillavän. Jag är medveten om min ålder , jag är inte helt jävla dum i huvet som du verkar vara och inte stå fö vad du tycker ist. det roliga är att vi inte bryr oss, det är bara så jävla patetiskt av dig?! Du verka inte ha så rolig liv utan att du måste lägga energi på andras för o uppfylla din dag med saker o göra?! du är ju helt sne :) puss pådig!

STÄDA, PLUGGA , LINNEA

Känner att ja måste börja städa .. Ser ut som fan som vanligt:p haha . Men vid typ halv 4 kommer linnea o pluggar matte med mig :D haha , har prov på fredag.. Så aa , måste plugga dessvärre. Menmen, nu måste ja stäääda! Puss
Bild på amanda från bullerby :D

Ingen skola idag..

Mådde förjävla dåligt imorse när jag vaknade.. Hade asont i magen så det gick upp till huvet! Fattar inte vad som hände? Så ja somnade, och vaknade nu. Nu är det lite bättre, men har fortfarande sjukt ont i huvet! Så ska väl ta en film o besöka sängen lite tänkte jag! Först ska jag käka ngt , hörs sen !

ORKAR INTE MER.. :D

Nu kan jag nästan alla, haha . Några går bara inte in i huvet på mig :p haha . Menmen, ja ska upp lite tidigare imon och öva! Linnea var snäll o ringde mig o förhörde mig , gick ju bättre för stunden . men nu har ja dock glömt typ allt :p haha , aja :D Nu ska ja väl snart sova troligtvis, ska bli så sköööööööööööööööööööööööönt! så jävla trött !

Sjukt kallt :O

Haha, kom hem från FF för typ 20 minuter sen! Frös seriöst ihjäl.. fyfan ;D haha . Men hade sjukt kul med hannah iallafall! Innan var jag ju på innebandy match, så ja åkte hem och bytte om , sen kom hanna och dom o hämtade mig direkt! Hehe, nu har jag värmt mig och käkat! Nu återstår bara : PLUGGA, SKA LÄRA MIG 64 GLOSOR TILLS IMON.....säger bara : puuuhhh! Lär inte somna tidigt idag iallafall.. aja , tjaotjao :D

Bowling på g !

Sitter och väntar på älskling som är i duschen! Om en timme ska vi möta upp hans mamma & hans syster! Vi ska boooowla, kulkul :) Får se hur de går för mig dock.. inte så jeddeebbraa.. Aja, hörs hörs!

Hos älskling <3

Sitter hos älskling nu, han ska ju vara fylletaxi idag :D haha ! Så han skulle bara köra en kompis ngnstans. Så han kommer snart! Då ska vi göra hamburgare , wiih ! Tänkte bara uppdatera eer lite snäll som jag är!
Jag har världens bästa pojkvän♥

Hemma från hanna, nu ska jag..

Packa till helgen , ska sova hos jocke hela helgen :D! Awesome. Så kommer typ inte blogga förrän söndag i think. Menmen, ni får ha en underbar helg, just like me ;) ! puss