HOS MORMOR HELA DAGEN

Har varit hos mormor hela dagen :) Trevligt Trevligt. Träffas andra delen av släkten, nicenice. Fick även se min nyfödde kusin :D William<3 Assöt! 1 månad imon :) Så hiiimla liten. Aja, nu ska ja vänta tills linnea kommer, hejhej!
Williaaaaam(L)

JUST NU..

Sitter jag förmodligen hos mormor med min goa släkt :D Och har det kul förståss! Jag gör ett tidsinställt inlägg för att ni inte ska sakna mig för mkt vettni :D haha. Men jag kommer ju inte hinna blogga ( imon ) på dagen, så det får bli såhära! Menmen, ni får ha det så bra . love
Jag älskar Dig.

SISTA INLÄGGET TODAY :)

Dehär blir sista inlägget idag, för nu ska jag snart ner och käka varmamackor! Sen ska jag hem till älskling och sova bredvid min vackraste<3 Så vi hörs väl förmodligen imorgon eller ngt! Puss på er.
Hej gammal bild.

FINA♥♥♥

Mina underbart fina rosor som jag fick av älskling på vår 3-månadersdag! Lovely ♥

tänk dig en vinter utan snö
tänk dig en höst utan blåst å tö
tänk dig en sommar utan havets glitter
tänk dig en vår utan fåglarnas kvitter

så känns de för mig en sekund utan dig.

SOME MORE STUFF!

Här är några av alla julklappar som jag fick idag :) Mer väntas imorgon då vi ska till mormor ! Dvs mammas sida.
Som sagt, här är några av kvällens klappar! Ni får bild på alla andra julklappar ngn annan dag, pallade intemer:D

ÄLSKAR DIG HJÄRTAT

Några saker av det jag fick av älsklingen! Jag fick även söta underkläder :) Tusen tack baby!

MERRY CHRISTMAS!


My look of today!
Hår :
Kläder & facelook:


STÄDNINGEN RULLAR PÅ..

Håller på med städningen för fullt! Snart klar :) Man är väl snabb... ;) haha. Snart ska jag ner o käka ngt, är sjukt hungrig efter en lång dag på mode! Menmen, nu ska jag fortsätta med städningen så jag blir klar ngn gång idag ;)
Medans jag håller på med städningen smaskar jag i mig mina älskade M&M :D så sjukt gott!!

JULKLAPPAR KLARA!

Åkte till älskling sent igårkväll, mysigt! Och sov där då förstås. Och på morgonen vid typ lite innan 10 hämtade mamma & syster mig :) Då drog vi till modehuset och köpte det sista julklapparna! Så nu är allt klart + inslaget!
Och nu ska jag städa och sånt, för mitt rum ser ut som ett bombnerslag! Här är en lista på vad jag ska hinna med idag!

JUST NU!

Sitter jag säkert på bussen påväg in till stan med mina underbara vänner Linnea & Hanna :) Vi ska köpa julklappar till alla eftersom ingen av oss har köpt till familjen eller någonting än :D haha duktigt! Efter stan åker vi direkt till sporthallen och kollar på lite innebandy :) Så det är fullspäckat idag! Så vi hörs när vi hörs, pusshej.

NYBADAD OCH FRÄÄSH!

Har precis klivit upp ur badet, blev ingen dusch utan ett mysigt bad med ljus och så :) Nu ska jag ta ngt litet och äta till filmen jag kollar på! Och efter ngr timmar blire sova förmodligen. Saknar älskling redan, jag är så sjukt kär i dig älskling. I will never lose you babe<3



SVAR PÅ KOMMENTAR :)

Fick en kommentar, som ni ser här ovan.. så nu tänkte jag svara på den och försöka förklara så gott jag kan:)
SVAR:
Vi träffades som sagt en kväll i augusti, 20 tror jag det var. Och vi hade sms:at lite och så och visste ju vilka varandra var och så genom innebandyn. Och vi träffades och han var hur underbar som helst redan från första stund! Och jag kände direkt '' åh om jag kunde få honom.. '' ungefär så :) hehe. Och vi träffades massa gånger efter det , och det var ju som sagt jätte hemligt. Och till slut när vi setts massa gånger och båda började få känslor för varandra så började det bli jättejobbigt och hålla det hemligt så som vi gjorde. Och vi vågade verkligen inte berätta för NÅGON i början. Dom ända som visste var min bästis då, linnea. och jockes bästavänner typ. Men en kväll bestämde vi att , antingen berättar vi, eller så skiter vi i detta för vi orkade inte hålla det hemligt. Så vi bestämde oss för o berätta. Det krävdes mod såklart. Båda var jättenervösa och oroliga över vad tex mina föräldrar skulle säga och om dom skulle tillåta det. Men det gjorde dom och dom tyckte som vi, åldern är bara en siffra och huvudsaken är att vi är lyckliga. Precis som vi är ! Och ja, det var ungefär så allt började. Och jag ångrar inte en sekund att jag träffade dig den kvällen Joacim. Du är allt för mig, skulle göra vad som helst för att alltid behålla dig! Du har gjort mig till en sån himla lycklig tjej som bara älskar att vara med dig. Jag älskar dig.

DUSCHEN!

Åkte till älskling efter skolan :) Vi spelade fifa & gh :) hehe, ja super på fifa :( Aja, nu har jag precis kommit in efter att ha varit ute och snackat lite med bääästis, alltid lika underbart :D! Och nu blir det duschen sen tv/data :) hörs sen!

SOVA SOVA SOVA<3

Nu blir det sova för min del :) Lär kännas lika ensamt som vanligt när man inte har älskling breve sig <3 hehe. Menmen, nu blire tv och sova !! Hörs imon.

BÄSTIS


KOM PRECIS HEM FRÅN...

Världens bästa joacim :) Har kollat när han dömt i Mönsterås idag, med andersson också. kul kul :) Och sen efter det åkte vi till hans mamma och käkade massa gott :) Eftersom hon fyller år idag! Så grattis Anita :D! Så det var trevligt :) Efter det åkte vi hem till han och myste:) Och nu sitter jag här och saknar honom redan♥

TAGGA FÖR TJEJKVÄLL!

Är hos hanna :) Dunkar högmusik och massa annat nice! Snart kommer girlsen och då blire galenheter ;) Menmen, vi hörs. Har inte tid med bloggen just nu :) hehe . puss

INNEBANDYY !!

Eftersom det kommer bli så dålig uppdatering så kör jag på ett tidsinställt inlägg todayy :) Just nu springer jag förmodligen på innebandyplanen och svettas ;) hehe. underbar :D Menmen, vi hööööörs . tjobre!

MED BÄSTIS :)

Linnea har precis lockat mitt hååår, hehe . För vi hade inget o göra så aa, det fick bli att fixa håret lite kul :) Om drygt en timme ska jag gå upp mot mangan och sen ta bussen till älskling :) Och mysa med han tills det är träning vid halv 8 ! Så vi hörs kanske efter det, annars imon:) Puss
hahaha fan så fula :D

3 underbara månader med jocke!

Idag är det 3 underbara månader med världens finaste joacim olofsson. Åh det har varit så jävla kul och underbart med dig älskling. Jag älskar verkligen dig. Du är allt man kan önska sig, du är bäst! Tack♥


TV KVÄLL!

Precis kollat Maria Wern. Och om en stund blir det CSI och lite sånt :) Eftersom jag har så tråkigt och mår inte så bra så blir tv:en min bästakompis inatt :D! Haha, hörs senare!

SAKNAR BÖDA !



UPS

Har verkligen totalt glömt bort bloggen! haha, förlåt:D Men jag har inte haft tid heller.. Varit sjuk och sånt shit från och till. Men nu mår jag rätt ok, men huvudet håller på o sprängas känns det som.. Sen är syster på akuten också :( Aja.. Idag har jag bara legat i sängen hos älskling hela dagen och sen kollat tv och nu på kvällen träffade jag linnéa lite :) Och nu ska jag bara sitta hemma och tråka hela kvällen... kul -.-
hahha, sööööta :D

UPPE MED TUPPEN :D

Är redan uppe , haha . Jag & hanna somnade gott efter filmen sen ;) Asbra film men hemsk! Aja, varför vi är uppe nu är för att jag ska med till Högby med jocke & fredde :) Dom ska döma , så jag hänger med. Menmen, vi kommer inte höras på hela dagen , så aa. seeee ya :D
HAHA , bild från böda ;) saknaaaaaaaaaa!

FILM & MYS NU

Nu ska vi kolla film , The girl next to the door :) Folk säger att den e bra så vi får väl se ! Menmen, kasnke hörs sen , annars hörs vi imorgon , puss på er .
Mina fiiiina <3

VI GILLAR SNÖ & SNÖ GILLAR OSS :D


lalalaala

Spelade nyss wii, jag äägde hanna på supermario :D hehe. Nu ska vi ut en runda i de kallaaaa!
SKA MULA HANNA. HIIH hejdå
godis e gott:)

HOS HANNA :)

Har inte bloggat på ett tag nu , hehe ups. Idag hade vi match, och efter matchen så duschade jag och sånt shit, sen hämtade älskling mig så stack vi till krysset och käkade pizza :D Sen drog vi hem till hans pappa och så :) nice nice. Nu är jag hos hanna ! Ska även sova här inatt , så det blir mys. Massa gottt godis & sen kul sällskap, underbar lördag :)

SLEEP ALL DAY LONG

Har sovit hela dagen typ, haft sån jävla mensvärk men nu är det bra. Nu blir det käk och sen tagga match ikväll med div3. Efter det kanske jag sover hos älskling eller så bloggar jag när jag kommer hem :) hare gutt!
When I look at you, I can see the heaven.

HOS ÄLSKLING

Sitter hos älskling och försöker lära mig alla låtar som vi ska kunna tills imon, musikprov typ -.- suger getsnopp :d menmen.
Jocke är och fixaar sin bil så jag ska plugga tills han kommer hem :) Menmen, vi hörs senare! PUSSPUSS

saknar dig syster!